Ciljevi Budućnosti ostaju isti, trener vjeruje da će navijačima biti omogućeno…

0
foto: facebook.com/FkBuducnostPG

-Fudbaleri Budućnosti u dobrom raspoloženju dočekuju nastavak sezone.

Trener „plavih“ Mladen Milinković je za klupski sajt istakao da ciljevi kluba ostaju isti.

– Bez obzira na pauzu ciljevi ostaju isti. Naravno da bi bilo mnogo lakše da ih ostvarimo da nije bilo pauze jer je ekipa iz utakmice u utakmicu bila sve bolja, ali sada krećemo ispočetka. Atmosfera je dobra kao što je bila i pre i tu nema razloga da se šta menja jer su se i igrači sigurno uželjeli fudbala, a klub je i tokom pandemije bez obzira što nismo radili pokazao svoju veličinu isplativši sve zaposlene bez ikakvih odbitaka od plata, pa nam je sada to i obaveza više da se odužimo klubu na pravi nacin.

On ističe da će nastavak sezone biti nepredvidiv.

– Sigurno je da ce nastavak prvenstva biti nepredvidljiv jer nijedna ekipa do sada nije imala ovakvo iskustvo. Igraće se u ubrzanom ritmu što ne ostavlja puno prostora za rad između dvije utakmice. I period za pripremu je skraćen tako da je i to otežavajuća okolnost. Ali kako nama tako i ostalim timovima. Verujem da imamo kvalitet da ostvarimo ciljeve. Na kraju to smo i dokazali u protekla dvadeset i tri kola. 

Milinković vjeruje da će navijačima biti omoguženo prisustvo na tribinama.

Nadam se da će sada, kada je epidemija gotovo završena, biti omogućeno i navijačima da prisustvuju utakmicama jer gledajući Njemačko prvenstvo bez navijača ni malo nisam uživao u prenosima.

Advertisements

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here