Član Grblja pojačava Partizan!

1
arhiva

Mladi reprezentativac Crne Gore i čuvar mreže Grblja, Balša Popović (21), stigao je prije nekoliko dana u Partizan na probu. Sudeći prema utisku koji je ostavio na prijateljskom meču crno-bijelih i filijale Teleoptika (4:1), koji je odigran juče u prepodnevnim časovima, čini se da se radi o veoma perspektivnom golmanu.

Popović je prvo poluvrijeme branio za Partizan i gotovo nije imao posla u ubjedljivoj igri i visokom vođstvu najjače selekcije, pa je odlučeno da u poluvremenu obuče dres Teleoptika kako bi ga struka bolje videla na djelu.

Ispostavilo se da je to bila dobra odluka, jer je mladi čuvar mreže pokazao u dobrom svijetlu, svjedoci tvrde, odbranio bar četiri ili pet „zicera“ prvotimcima, sprečavajući promjenu rezultata do kraja utakmice.

Trener golmana Teleoptika Đorđe Pantiće kaže da je Popović ostavio veoma dobar utisak.

– Istina je, Popović je bio veoma dobar na današnjem meču, ostavio je pozitivan utisak. To je profil golmana kakav bi sigurno u perspektivi odgovarao Partizanu. Dobro je građen, ima dobru visinu i hitrinu koja to prati, pravovremeno donosi dobre odluke, dobro i brani gol, ali igra nogama, no, to je moje lično mišljenje. Odluka je, naravno, na stručnom štabu prvog tima, treneru Aleksandru Stanojeviću i treneru golmana Nemanji Jovšiću, čiji će sud biti konačan – kaže Đorđe Pantić za Telegraf.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here