Crna Gora osvaja tri boda, a ti osvoji bonus!

0

Crna Gora dočekuje Kosovo  večeras od 20:45 časova na stadionu pod Goricom a ti iskoristi top opklade za ovaj meč i osvoji bonus za klađenje.

 Registruj se i uzmi bonus!

Odigraj navijački singl tiket na pobjedu naših i dobijaš bonus 10€! Sve što treba da uradiš je to da se registruješ i odigraš tiket sa tačno 10€ na pobjedu Crne Gore! Bez obzira da li će Crna Gora pobijediti, ti dobijaš bonus na nalog!

 Ako već imaš nalog na sajtu, odigraj tiket na Crnu Goru i kvalifikuješ se za bonus 10€. Saznaj više na linku http://bit.ly/2HZcjcZ

 Fudbalska reprezentacija Crne Gore pred praznim tribinama, u 3. kolu A grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, dočekuje selekciju Kosova.

Cijela Crna Gora vjeruje da naši momci mogu do pobjede, a zašto onda ne iskoristiti najveću kvotu na “Sokole”? Meridian je dao ubjedljivo najbolju ponudu na ovaj meč, a najveću kvotu na Crnu Goru naći ćeš ovdje.

Crna Gora je na startu kvalifikacija igrala neriješeno sa Bugarskom u gostima, dok je u 2. kolu poražena od Engleske na Gradskom stadionu u Podgorici. Kosovo je bilo slobodno u 1. kolu, a u drugom je izborilo bod u susretu sa Bugarskom.

Ljubiša Tumbaković ne može da računa na Stevana Jovetića i Stefana Savića. Kladite se na strijelce Bećiraj kvota 3.20 na Mugošu 3.20, Janković da postigne pogodak kvota 6.50, Vešović 8.00, Marušić 6.50, golove 3+,4+ koji su i te kako dobro “plaćeni” .

Prenose reprezentativnih utakmica možete pratiti u svim Meridianovim kladionicama.