Crna Gora protiv Srbije

0

Selektor futsal reprezentacije Crne Gore Sveto Ljesar objavio je spisak igrača za prijateljski dvomeč sa selekcijom Srbije.

foto: fscg.me

„Sokoli“ će 8. i 9. juna odmnjeriti snage sa najboljom selekcijom Srbije u tivatskoj dvorani „Župa“. Početak mečeva zakazan je za 19 časova.

Raduje me sto ponovo igramo sa reprezentacijom Srbije, sa kojom inače imamo odlične odnose. Oni se nalaze među pet, šest najboljih reprezentacija u Evropi, tako da su ove dvije utakmice za nas veliki izazov u svakom smislu. Srbija dolazi u Tivat u veoma jakom sastavu, pa će to biti motiv više za našu ekipu. Znam da je kraj prvenstva, da su igrači dosta potrošeni, pa sam stoga za ovu priliku pozvao 16 igrača i svima će biti pružena šansa da korz ovaj dvomeč pokažu koliko mou, rekao je selektor Ljesar.

Na spisku za mečeve sa Srbijom nalaze se golmani Dragoljub Despotović (Titograd) i Igor Asanović (Studentski dom); igrači: Milovan Drašković(Titograd), Ilija Mugoša (Military futsal team), Darko Ćalasan (Bajo Pivljanin), Saša Gojković, Bojan Bajović, Nedžad Haverić (Agama), Dragan Jakovljević, Semir Gurzaković, Radovan Zec (Cezar), Aleksandar Obradović (Tivat), Aleksa Bečanović, Lazar Mašulović (Nikšić), Nikola Minić(Studentski dom) i Đovani Kočović (Fljamurtari, Albanija).