Crna Gora u potrazi za selektorom, evo koji treneri su trenutno slobodni

0

Reprezentacija Crne Gore suočava se s izazovom pronalaženja novog selektora nakon što je Miodrag Radulović napustio funkciju, budući da mu nije produžen ugovor.

Ovaj potez ostavlja otvorena vrata za novog vođu, a Fudbalski Savez Crne Gore (FSCG) već istražuje opcije za popunjavanje te ključne uloge.

Predsjednik FSCG, Dejan Savićević, u više navrata istakao je važnost da novi selektor bude stručnjak sa kojim će se fudbaleri moći sporazumijevati na maternjem jeziku. U skladu s tim, FSCG će pažljivo razmotriti slobodne trenere koji između ostalog ispunjavaju i taj kriterijum.

Na listi potencijalnih kandidata nalaze se stručnjaci koji su slobodni za nove izazove, a takođe imaju iskustvo u vođenju nacionalnih timova ili klubova. FSCG će pažljivo razmotriti njihove kvalifikacije, iskustvo i prilagodljivost, kako bi odabrali najboljeg kandidata za vođenje crnogorskog nacionalnog tima.

Igor Tudor, Vahid Halilhodžić, Zoran Mamić, Vladimir Petković, Ante Ćaćić, Slaviša Jokanović, Ivan Javorčić, Željko Petrović, Zoran Barišić, Aleksandar Stanojević, Mladen Krstajić, Miodrag Božović, Mehmed Baždarević, Goran Tomić, Goran Stevanović, Krunoslav Jurčić, Miroslav Đukić.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here