Crnogorac osvojio titulu na Malti: Uskoro odluka o novom klubu

1

Crnogorski internacionalac Uroš Đuranović napravio je veliki uspjeh na Malti, osvojivši šampionski pehar sa ekipom Hamruna. Đuranović je bio ključni igrač u ovom uspjehu, postigavši sjajnih 15 golova i pruživši pet asistencija tokom sezone.

Đuranović je za CG Fudbal podijelio svoje utiske nakon osvajanja titule, ističući koliko je sezona bila napeta i teška.

Bila je napeta i teška sezona. Za cilj smo imali tri trofeja, međutim, nismo imali sreće na penalima u Kup-u, tako da smo eliminisani. Osvojili smo super Kup i Ligu. Nije bilo lako, jer se drugoplasirani tim Floriana ‘držao’ do samog kraja. Međutim, u međusobnom duelu smo ih pobijedili i osigurali titulu. Titula je posebna jer je deseta klupska i zato klub dobija zvjezdicu na grbu. Tako da je lijepo biti dio te istorije“, izjavio je Đuranović.

Iako je bio zadovoljan svojim partijama, Đuranović je odlučio da napusti klub.

Za mene individualno bila je dosta dobra sezona, 15 golova i 5 asistencija u svim takmičenjima. Drago mi je što sam uspio u onome zbog čega sam i došao u Hamrun, da osvojim trofeje i postignem dobar broj golova. Sada je vrijeme za novi izazov. Ponuda ima, idem kući da dobro odmorim i potom odlučim za novi klub“, dodao je Đuranović.

Ovaj napadač nam je jasno stavio do znanja da se neće vratiti u crnogorski fudbal, te će nastaviti svoju karijeru u potrazi za novim izazovima. Sa impresivnim učinkom i trofejima u džepu, Đuranović definitivno privlači pažnju klubova širom Evrope…

1 Komentar

  1. pozdrav svim mojim prijateljima vani, ja sam anna kedem, iz Splita, Hrvatska. nakon deset godina veze sa njim, moj muž je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim ali sve je bilo uzalud, htjela sam ga zbog ljubavi koju gajim za njega, molila sam ga na sve , Obećao sam, ali on je odbio. Objasnio sam svojoj prijateljici na mreži, a ona je predložila da odem do dr. Apate, velikog čarobnjaka koji bi mi mogao pomoći da dam čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikad nije vjerovao u čaroliju, nisam imao drugog izbora nego probaj, poslala sam poruku dr. Apati, a on mi je rekao da nema problema sve će biti u redu prije 48 sati, bivši će mi se vratiti prije 48 sati, bacio je čaroliju i iznenađujuće drugi dan, bilo je oko 16:00 sati. Bivši me nazvao, bila sam tako iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve što je rekao je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo, da me želi nazad, da me jako voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu, pa smo ponovno počeli živjeti sretno zajedno. Otada sam obećao da će svakome koga poznajem i tko ima problema s bilo kim trebati pomoć dr. Apate, čarobnjaka za čaroliju, njegova e-pošta je ([email protected]) i možete mu poslati e-poštu ako trebate njegovu pomoć u vašem odnosu , želite biti prepoznati u svijetu ili problemi s rakom, želite se udati za ljubavnika po svom izboru ili slučajevi razvoda, zdravstveni ili bračni problemi, napredovanje na poslu i uspjeh, bilo što, ne odustaj, prestani plakati, kontaktiraj Dr. . Apata na [email protected] ili ga kontaktirajte putem Whatsappa / Vibera: +447307347648

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here