Crnogorce čeka gozba Kod Fehre

1

Vlasnik nadaleko poznatog restorana “Kod Fehre” kod Lašve Fahrudin Mešković Fehro rekao je da se priprema sve za dolazak navijača iz Crne Gore, koji će u njegovom restoranu imati besplatnu hranu uoči meča BiH i Crne Gore.

On je na ovaj način odlučio da odgovori na gostoprimstvo koje su Crnogorci pokazali bh. navijačima u Podgorici u junu.

Podstaknut akcijom crnogorske javnosti

Kako je poznati ugostitelj Fehro rekao za portal “Avaza” u junu, on je bio podstaknut akcijom crnogorske javnosti koja je, osim što je lijepo ugostila naše navijače, prikupila novac za novi kombi grupe pristalica “Zmajeva”, a tada je on odlučio da objavi kako će ugostiti svakog navijača Crne Gore koji dođe na revanš utakmicu u BiH, koja se igra sjutra.

Na pitanje novinara “Avaza” da li ostaje pri riječi izgovorenoj u junu odgovorio je potvrdno.

“Stojim naravno, pripreme su već napravljene. Sve je već riješeno, dogovorena je pratnja policije, sve se završilo s tim. Dogovoreno je sve, u kontaktu smo. Biće spektakl, sve sam pripremio, tako da obećanje stoji”, poručio je popularni Fehro za portal “Avaza”.

“Volio bih da ostvarimo pobjedu”

Upitan da li će ići zajedno s Crnogorcima na utakmicu, kazao je da neće.

“Ići ću na utakmicu, ali neću s njima. Rekao sam već za njihovu televiziju volio bih da mi ostvarimo pobjedu, a vas ćemo ugostiti”, kazao je Fehro za portal “Avaza”.

Podsjećamo, utakmica između BiH i Crne Gore se igra sjutra u okviru 5. kola Lige nacija u Zenici.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here