Crnogorci kod Montele!

0

Fudbalski savez Crne Gore organizovaće početkom decembra studijsku posjetu za crnogorske trenere koji rade u klubovima Prve i Druge lige naše zemlje.

montela

Predstavnici 24 najbolja naša kluba imaće priliku da od 6. do 11. decembra u Milanu prate rad Vićenca Montele, trenera jednog od najvećih svjetskih klubova.

Planom posjete italijanskom prvoligašu predviđeno je da naši treneri u Sportkom centru Milanelo prisustvuju treninzima prvog tima tokom nedjeljnog mikrociklusa, dok bi u popodnevnim satima analizirali aktivnosti koje su se tog dana održavale na treningu.

Fudbalski savez će za ovu studijsku posjetu svim trenerima obezbijediti troškove prevoza, hotelskog smještaja i ishrane, sportsku opremu i dnevnice.

Klubovi Prve i Drugle lige dužni su da do 1. decembra prijave po jednog trenera koji bi predstavljao njihov klub tokom posjete Milanu.

Studijska posjeta Milanu je druga koju Fudbalski savez organizuje za trenere klubova Prve i Druge lige – krajem 2014. godine 24 crnogorska trenera imala su priliku da borave u Đenovi i prate rad Siniše Mihajlovića i njegovog strčnog štaba u fudbalskom klubu Sampdorija.

FSCG.ME