Crnogorska fudbalska pijaca (2)

0

U toku je ljetnji prelazni rok u Crnoj Gori.

Veliki broj ekipa je praktično već „sklopio“ tim za naredni fudbalski šampionat.

Sutjeska je angažovala novog trenera Dragana Radojičića, uprava je prije njegovog dolaska dogovorila transfere Milivoja Raičevića i Nikole Stijepovića. Nije isključena mogućnost da klub pojača još neki provjereni fudbaler.

SVE TRANSFER NOVOSTI PRATITE NA NAŠEM PORTALU!

Iskra je angažovala Marka Kordića, Vuka Orlandića, a očekuje se da sa timom iz Danilovgrada ugovor potpiše i dosadašnji kapiten Dečića, Aldin Adžović.

SVE TRANSFER NOVOSTI PRATITE NA NAŠEM PORTALU!

Novi prvoligaš, ekipa Jezera je značajno pojačala igrački kadar. U plav su stigli Radoš Dedić /Dečić/, Nikola Đurković /Kom/, Fatih Muković /Ibar/, Marko Matanović /OFK Titograd/, Vojin Pavlović /Inđija/. Postoji mogućnost da do kraja prelaznog roka uprava dovede još par pojačanja. S druge strane klub su napuštili Dražen Ajković /Jedinstvo/, Vuk Milačić /Iskra/, Deni Piranić /Iskra/.

SVE TRANSFER NOVOSTI PRATITE NA NAŠEM PORTALU!

Titograd će u narednoj sezoni imati visoke ambicije. Nakon prošlog šampionata, koji je za zaborav, „romantičari“ su ovog ljeta pojačali roster, i imaju velike ciljeve u novoj sezoni.

Za Titograd su potpisali Miloš Kalezić /Petrovac/, Žarko Popović /Kom/, Abdel Osmanović /Budućnost/, Luka Boričić /Kom/. Klub su napustili Marko Matanović /Jezero/, Marko Miličković /Feronikeli/, Saša Ivanović /?/ i Ajana Činedu /?/.

SVE TRANSFER NOVOSTI PRATITE NA NAŠEM PORTALU!

Treba istaći i da je Podgorica puno promijenila u dosadašnjem dijelu prelaznog roka. Voja Pejovića je na klupi zamijenio Milorad Peković, a igrački kadar su pojačali: Andrija Kaluđrović /Kom/, Hiro Sentoku /Kom/, Halil Muharemović /Petrovac/, Marko Vukčević /Grbalj/, Miloš Milović /Kom/. S druge strane, DG Arenu napustili su: Jovan Pajović /Mornar/, Matija Božanović /Dečić/, Bojan Aligrudić /?/, Ivan Bulatović /Mornar/ i Nikola Vujnović /Voždovac/.

SVE TRANSFER NOVOSTI PRATITE NA NAŠEM PORTALU!

Petrovac je za sada doveo samo dva fudbalera. Napad je pojačao Sava Gardašević koji je stigao iz Koma, dok je vezna linija pojačana Nikolom Stojanovićem iz Dečića.

Za sada su najmanje trgovali Rudar i Zeta, o tome smo pisali ranije...

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here