Crnogorskom treneru trofej Super Kupa u Vijetnamu

0

Nikšićanin Božidar Bandović je početkom godine započeo trenersku misiju u Vijetnamu, a krajem januara podigao je prvi trofej – njegov Hanoj je u finalu Super Kupa savladao Haj Pong sa 2:0.

Nepun mjesec je crnogorski stručnjak na klupu vijetnamskog šampiona, a manje od sedam dana imao je kompletnu ekipu na okupu uoči duela za premijerni pehar u sezoni.

Bilo je dovoljno da spremi tim za veliki trijumf nad rivalom koji je prošle takmičarske godine bio drugi u prvenstvu.

Duel na ,,Hang Dej“ stadionu otvorio je brazilski napadač Lusau koji je protivničku mrežu zatresao u 26. minutu. Hanoj je bio bolji, kontrolisao je igru i rezultat, da bi u 76. minutu prelomio utakmicu – strijelac je bio domaći fudbaler Van Kin Tran.

“Veliki broj igrača bio je odsutan zbog obaveza u reprezenzaciji, a pridružili su nam se pet dana pred finale Super Kupa. Odigrali smo jako dobro i zasluženo osvojili trofej protiv kvalitetnog protivnika. Trofej je trofej, odličan početak. Nastavljamo da radimo i spremamo se za prvenstvo u kojem imamo najveće ambicije, a slijedi nam i izazov u Azijskoj Ligi šampiona”, rekao je Bandović za Pobjedu odmah poslije trijumfa u finalu Super Kupa.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here