CRVENO-BIJELI STARTUJU U NJEMAČKOJ Može li Zvezda u Minhenu kao nekad?

0

Došao je i taj dan! U srijedu (21.00h) će crveno-bijeli nastaviti svoju evropsku odiseju nakon uzbudljivih kvalifikacija, a sezonu u grupnoj fazi Lige šampiona počeće u Minhenu.

Protivnik je Njemački velikan Bajern, petostruki osvajač ovog takmičenja, ali ima i Zvezda čime da se podiči pa će ovo biti sudar evropskih šampiona!

Na papiru, Bavarci su apsolutni favoriti, ali ako vjerujete u iznenađenje i pobjedu crveno-bijelih, Meridian vam daje kvotu od nevjerovatnih 42!

Ni kvota da će gost postići gol nije za bacanje – 2.50!

Ako ste mišljenja da će susret obilježiti mali broj golova, čeka vas kvota od 3.72!

Ostale igre vezane za ovu utakmicu, njih pregršt, potražite na sajtu Meridianbet!

Ukupno gledano, golovi su bitan faktor u svakoj, a naročito u evropskim utakmicama.

Tako vam Meridian daje ponudu o pogocima Zvezde u Evropi, od 0-2 kvota je 5.50, a ako vjerujete u raspucane crveno-bijele, za šest i više je 2.40.

Mislite da će šampion Srbije postići tačno dva gola u grupi? Nema problema! Meridian vas časti kvotom šest!

„Javlja“ vam se na kojoj utakmici crveno-bijelih u grupnoj fazi će pasti najviše golova? Izvolite!

Ako tipujete na Bajern – Zvezda čeka vas kvota 3.50. Ipak, ukoliko je to Crvena Zvezda – Totenhem, kvota je 6.50! Za „bratski“ derbi u Beogradu, Zvezda – Olimpijakos, Meridian nudi kvotu od čak 8.00!

Od Marka Marina očekuje se da bude „alfa i omega“ tima. Tako vam Meridian daje sledeće: da virtuoz postigne tačno tri gola u grupi – kvota je 8.50!

Poslastica je četiri i više pogotka kapitena – sjajna kvota 20!

Ove i ostale interesantne igre potražite u Meridian specijalu na Meridianbet sajtu!

Dakle, ako pratite Zvezdu u Ligi šampiona, vjerujete u nju (ili ne), očekujete raspucane utakmice, crvene kartone… Pravac Meridian i naplatite svoj osjećaj i naravno – znanje!