Ćulafić novi savjetnik za sportska pitanja u FK Sutjeska

0

Dugogodišnji crnogorski sportski novinar Igor Ćulafić novi je savjetnik za sportska pitanja i transfere u ekipi Sutjeske, saopštio je klub iz Nikšića nakon sjednice upravnog odbora.

“Ćulafić je karijeru počeo u RTV Elmag 1998. godine, a nakon toga nastavio na televiziji PINK M. Kao urednik sportskog progama dao je veliki doprinos da televizije na kojima je bio angažovan budu ubjedljivo najgledanije u tom periodu u Crnoj Gori. Od januara 2022. godine bio je urednik sportskog programa na RTV Nikšić, dok je u međuvremenu radio u sportskoj redakciji dnevnog lista Dan, zadužen za međunarodni fudbal” navodi se u saopštenju.

Ćulafić je bio je selektor fudbalske reprezentacije sportskih novinara Crne Gore koja je 2016. godine u Hrvatskoj osvojila, do sada jedini put, prvenstvo Jugoistočne Evrope u konkurenciji 11 država.

“Kao akreditovani novinar pratio je sve najveće sportske događaje od Olimpijskih igara, preko evropskih i svjetskih prvenstava u fudbalu, košarci, odbojci, rukometu, atletici, vaterpolu…Na Univerzijadi u Gvangdžuu u Južnoj Koreji 2015. godine bio je šef medijskog pula reprezentacije Crne Gore”.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here