Da li bi 1xBet mobilna aplikacija za klađenje mogla biti prava stvar za tebe

0

Bilo bi istinito reći da postoji više onlajn stranica za sportsko klađenje i kazino koje imaju svoje mobilne verzije kojima kladioničari mogu pristupiti. Neki od njih imaju aplikacije za preuzimanje, a drugi vam omogućuju pristup njima jednostavnim unosom adrese veb stranice u pretraživač vašeg uređaja.

Naravno, neki se ističu kao privlačniji od drugih. A postoji jedan ponuđač sportskog klađenja na koga bi trebali da posebno obratite pažnju.

1XBET

1XBET je ruska kladionica koja je osnovana 2007. godine, a sa onlajn klađenjem započeli su 2011.godine. U ovom trenutku rade pod licencom Kurakaa i pod upravom Techinfusion Limited.

Ova sportska kladionica u ovom momentu ima preko 500 000 korisnika što je zaista impozantan broj.

Riječ je o jednoj od najbržerastužih onlajn kladionica u posljednjih par godina. U ponudi imaju veliki broj igara, a osim toga postoji i live streaming za brojne sportskedogađaje što je korisnicima posebno privlčačno. Kladionica radi i sa bitkoinima, a veb stranica je prevedena na 45 jezika tako da ćete se bez problema sanaći pri navigaciji.

Zašto se kladiti onlajn preko mobilnog uređaja na 1XBET?

Prije svega velika povoljnost je što možete preuzeti aplikaciju koja će vam omogućiti da imate sve pogodnosti koje nudi i desktop verzija sajta. Sve u mobilnoj aplikaciji radi velikom brzinom i lako i brzo možete postaviti opkladu koju želite. Takođe možete uplatiti i podići novac putem aplikacije, što olakšava stvari. Kad smo već kod toga, 1xbet mobilna aplikacija prihvata razne načine za uplatu novca.

Uplatu i isplatu je moguće izvršiti putem:

  • Kreditnih i debitnih kartica (Visa, Mastercard, Maestro),
  • Skrill,
  • Neteller,
  • Paysafecard i uz još mnogo drugih metoda.

Generalno gledano 1xbet ima širok spektar usluga, a činjenica da imaju više od 1.000 poslovnica širom svijeta dovoljno govori o tome koliko je bezbjedno da igrate kod njih.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here