Da li će danas važiti čuvena: „Ko igra na Lazio pare je bacio“?

0

Derbi petog kola igrajuINTER – LAZIO i oba tima imaju velika očekivanja i ambicije koje za sada opravdavaju. Prošlog vikenda su oba tima ostvarila pobjedu, a u njihovom zadnjem susretu Lazio je u gostima slavio pobjedu od 1:0

Inter igra bez greške na početku sezone kada je prvenstvo u pitanju i ostvarili su sve četiri pobjede. Prošlog vikenda su igrali prvi veliki derbi ove sezone i to onaj gradski protiv Milana. Sigurni smo da im je to bila najdraža pobjeda.

Lazio nije bio baš tako uspješan kao Inter. Ali nalaze se na zadovoljavajućem petom mjestu na tabeli. Ovo je drugi veliki derbi za Lazio, prvi u gostima, a atmosfera u timu je nešto bolja nakon pobjede nad Parmom.

Večeras prednost dajemo Interu, ne zbog prednosti domaćeg terena, već zbog bolje forme.

“Ko igra na Lazio pare je bacio” sigurno znate za ovu izreku, a zna i Meridian. Spremili su sjajnu ponudu za Vas na ovaj meč, pa ukoliko se slažete sa ovom izrekom i odigrate na pobjedu Intera čeka Vas sjajna kvota preko 2. Međutim, ukoliko mislite da će Lazio trijumfovati, kvota3,60 vas čeka u Meridianu. Cjelokupnu ponudu možete vidjeti OVDJE!

Romelu Lukaku je postigao sjajan pogodak glavom kojim je ovjerio pobedu. Kvota da će i sada na isti način biti strijelac je 7.

Za ovaj duel su u Meridianu spremili i fantastičan specijal. Igre kao što su gol glavom na meču, dva vezana gola na meču, dvostruki strijelac na meču i još mnogo igara Vas čekaju po sjajnim kvotama. Cjelokupnu specijal ponudu možete vidjeti OVDJE.