“Da smo igrali u Kotoru rezultat bi bio drugačiji”

0

Remijem u Podgorici u meču protiv “Grblja”, fudbaleri “Bokelja” okončali su nastup u jesenjem dijelu sezone Druge crnogorske lige.

Teren nije bio sjajan i bio je identičan onom u Kotoru. Odlučeno je da se igra u Podgorici i završeno je neriješeno,uz dosta propuštenih šansi. Ostaje žal za pobjedom,ostali bi na prvom mjestu,ali šta je tu je. Žao mi je što nismo igrali u Kotoru, pred našom publikom,gdje bi,siguran sam,rezultat bio drugačiji”,rekao je nakon jučerašnjeg meča, trener “Bokelja”,Slobodan Drašković.

On se osvrnuo na minulu polusezonu.

Bili smo na prvom mjestu,imali po četiri do pet bodova prednosti više od protivnika. Zadnja četiri kola smo popustili, od 12 bodova,osvojili smo 5. Razlog tome su loši tereni i mala rotacija igrača, njih 12 do 13,a došlo je i do zamora. Sada treba da se dobro odmorimo,analiziramo polusezonu i vidimo što bi trebalo da dovedemo od igrača. To je teško u zimskom prelaznom roku,ali vidjećemo što će biti na tržištu. Dovešćemo ciljano,nećemo gomilati igrače i praviti nezdravu konkurenciju”,dodao je Drašković.

“Bokelj” dijeli prvo mjesto sa “Otrant Olimpicom”,a u nastavku prvenstva 2.marta gostovaće “Lovćenu”.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here