Dan za sambu i fudbal !

0

Kladite se na Copa America u MERIDIANU !!! Uplatite depozit i odigrajte tiket sa minimalnom uplatom 1€ i bar jednim parom iz naše ponude na COPA AMERICA i svakog kola osvojite 5×10€ bonusa !!!

Meridian je ovog utorka pripremio pravu sportsku poslasticu iz koje izdvajamo:

Engleska U21 – Francuska U21

Meridian tip GG3+

Na poslednje četiri utakmice mladih Engleza došlo je GG, a na tri od ove četiri i 3+ golova. Mladi Francuzi su sa prilično slabim rezultatima stigli u Italiju na Euro U21 pošto su ostvarili samo jedan trijumf na poslednjih šest utakmica, a pritom su na pet od poslednjih šest mečeva primili barem po gol.

Rumunija U21 – Hrvatska U21

Meridian tip 2

Ove dvije selekcije su autsajderi u grupi u kojoj se nalaze Francuska i Engleska, ali će pokušati iznenaditi. Igrali su vrlo dobro u kvalifikacijama i Rumuni su bez poraza zauzeli prvo mjesto u svojoj grupi, a Hrvatska je izgubila jedan duel u kvalifikacijama. Nijedna od ove dvije selekcije nije igrala na prošlom EP prije dvije godine, dok su u posljednjim mečevima savladali reprezentaciju Danske.

Bolivija – Peru

Meridian tip ppX

Bolivijci su u seriji od osam utakmica bez pobjede, od čega su poslednje četiri porazi, uključujući i 0:3 na otvaranju Kopa Amerike protiv Brazila. Pritom nisu postigli pogodak na sedam od poslednjih osam mečeva u svim takmičenjima. Peru takođe nije dao gol, ali na poslednja dva susreta.

Brazil – Venezuela

Meridian tip 1

Domaćin ovog takmičenja je u prvom kolu opravdao ulogu jednog od najvećih favorita i lako su savladali Boliviju, dok je Venezuela remizirala sa Peruom. Može se reći da su obje selekcije zadovoljne učinjenim, a sada Brazilci traže novi trijumf za potvrdu plasmana u nokaut fazu. Venezuela priželjkuje remi, mada u međusobnim duelima sa Brazilcima redovno loše prolaze i posljednji meč su izgubili sa 2:0.

Meridian mjesto najboljih kvota !!!