Đani Ćurčić: Igračima sam prijatelj i brat

0

Saša Đani Ćurčić se priključio Dinamu iz Vranja, u kojem će u narednom periodu obavljati dužnog pomoćnika šefa stručnog štaba.

Bivši fudbaler Partizana, Boltona, Aston Vile, Kristal Palasa… izazvao je veliku pažnju javnosti poslije dolaska u Vranje.

– Cijela simbioza, struktura, cijela hemija Dinama je promijenjena. Vidjećete, to nije isti tim od jesenas – rekao je u svom stilu popularni Đani, prenosi Vranjenews.rs.

Vranjanci drugi dio sezone počinju na posljednjem mjestu superligaške tabele, sa samo 10 bodova.

– Pogled na tabelu je varljiva stvar, to nije odraz moći i kapaciteta ovog tima koji sada ima Dinamo i nadam se da će se stanje na tabeli brzo promijeniti. Gorim od želje da krenemo u takmičarski ciklus, da uđemo u tehničko-taktičke varijante, jedva čekamo da izađemo na teren – dodao je Ćurčić.

Ćurčić je dodao da je reakcija fudbalera na njega “prirodna”, jer je i njegovo ponašanje i ophođenje sa ljudima “uvijek prirodno”.

– Kod mene nema ničeg lažnog, ničeg “fejk”, ta simbioza i energija zračiće obostrano. Moja je karakteristika da sam igračima brat i prijatelj i radićemo mukotrpno jedni za druge. Radićemo bez pritiska, bez drame i euforije, bez “negative” i pretjeranih emocija sa ciljem da kroz zajedništvo napravimo rezultat – dodao je Ćurčić, apelujući na fudbalere da “zbog bioritma, fizioloških procesa, tempiranja forme, kontinuiteta dobrih igara žive fudbal i izvan terena”.