DELIBAŠIĆ NAKON INCIDENTA: Dogovorili smo odigravanje meča u Sarajevu

0
FOTO: Sportbar

Trener Mornara iz Bara Andrija Delibašić govorio o incidentu na Zlatiboru, gdje je prekinuta utakmica protiv Željezničara u drugom poluvremenu.

Nekadašnji napadač beogradskog Partizana Andrija Delibašić, koji je aktuelni šef struke crnogorske ekipe, prokomentarisao je gužvu i tuču između igrača oba tima, ali je istakao da se nije desilo ništa posebno niti vrijedno pažnje.

“I nama i njima je posljednji dan priprema, bilo je malo umora, malo nepotrebne nervoze…Mislim da ne treba tražiti krivce, i jedni i drugi igrači su prenaglili s nekim stvarima, ali nije bilo ništa specijalno da bismo pričali o tome. Poslije pet minuta smo se zagrlili i završili utakmicu. Nema između nas nikakvih problema, to su bile obične čarke. Na kraju smo se izljubili, izgrlili, igrači razmijenili brojeve telefona”, rekao je Delibašić za MONDO.

Prema njegovim riječima, iako na snimku ne izgleda lijepo niti sportski, takve situacije se dešavaju na pripremama i najbitnije je da su se strasti brzo smirile.

“To su normalne situacije da malo popuste živci na pripremama, ali najbitnije je da je sve okončano onako kako treba. Pričali smo i dogovorili da ćemo u Sarajevo da odigramo prijateljsku utakmicu tako da između nas i Željezničara nema nekih problema”, dodao je nekadašnji fudbaler Partizana.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here