Derbi na „Solilima“, pozivaju se navijači

0

U srijedu je na programu 20. kolo Druge crnogorske fudbalske lige u okviru kojeg će na stadionu Solila snage odmjeriti domaćin FK Igalo 1929 i FK Mornar iz Bara.

Na press konferenciji danas su govorili sportski direktor Aleksandar Kojović, generalni sekretar Zoran Njegovac, šef stručnog štaba Dušan Jevrić i vezista Mijodrag Koprivica.

O śutrašnjoj utakmici generalni sekretar Zoran Njegovac ističe da će biti izuzetno teška, ali da ipak vjeruje da Igaljani mogu nastaviti pobjedničku seriju.

Biće izuzetno teška utakmica, ali vjerujem u momke da u sutrašnjem meču mogu da izvuku maksimum i osvoje tri izuzetno važna boda. Pozivam navijače da dođu u što većem broju. – ističe Njegovac.

Sportski direktor Aleksandar Kojović ističe da će trenutna inspiracija fudbalera odlučiti pobjednika.

Očekujem pravu prvenstvenu utakmicu. Zadovoljan sam atmosferom u ekipi i ta atmosfera sa treninga treba da se prenese na utakmicu, a to će momci uraditi samo ako rasterećeno uđu u utakmicu bez straha od greške ili poraza. Obje ekipe se odlično poznaju, ne vidim da možemo jedni druge iznenaditi, već da će trenutna inspiracija fudbalera odrediti pobjednika. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i pruže podršku našim momcima. – ističe Kojović.

Što se tiče situacije u ekipi, Igaljani će biti kompletni.

Dočekujemo ekipu Mornara koja je trenutno prvoplasirana ekipa u ligi. Kada je riječ o našem protivniku reći ću da se radi o vrlo dobroj ekipi koja pretenduje za plasman u viši rang. Sa druge strane ono što je meni važno je da konačno imamo sve igrače na raspolaganju i da se ekipa nalazi u dobrom raspoloženju nakon pobjede nad Bokeljom. – ističe Jevrić.

Jevrić poziva navijače da dođu u što većem broju kako bi dali dodatnu snagu našim igračima.

Mi jednostavno želimo da nastavimo sa dobrim igrama i pozitivnim rezultatima. Ja naravno očekujem da sutra pružimo dobru igru i kao proizvod takve igre pokušamo da dođemo do nove pobjede. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i svojim prisustvom daju dodatnu snagu našim igračima kako bi došli do nove važne pobjede. – zaključuje šef stručnog štaba Dušan Jevrić.

Iskusni vezista Mijodrag Koprivica pred utakmicu sa Mornarom vjeruje da njegov tim može nastaviti pobjednički niz.

Priželjkujemo pobjedu, iako nam zadatak neće biti nimalo lak. Polako podižemo formu i vjerujem da će sutra krenuti naša pobjednička serija. U svaku utakmicu ulazimo sa željom da osvojimo tri boda tako da će i sutra biti ista situacija. – zaključuje Koprivica.

Utakmica FK Igala 1929 i FK Mornara igra se na stadionu Solila u srijedu od 15 časova, a ulaz je slobodan.

izvor: fkigalo1929