Detonacija na ,,Marakani“: Edera nadomak potpisa, poznati i detalji!

0

Fudbaler Torina Simone Edera blizu je dogovora sa Crvenom zvezdom, čiji bi igrač mogao da postane već u narednim danima, prenosi italijanski novinar Alfredo Pedulja.

Nedavno je to izgledalo kao veliko iznenađenje, ali uskoro bi moglo da se obistini. Iako je više gledao ka klubovima iz svoje domovine i tražio drugačije mjesto za svoj dalji razvoj, transfer u Crvenu zvezdu je i više nego realan u ovom trenutku.

Naime, napadač Torina bi među crveno-bijele trebalo da stigne na jednoipogodišnju pozajmicu, ali bi šampion Srbije potom imao pravo otkupa njegovog ugovora, s tim da bi dogovor bio takav da Torinu, osim obeštećenja, pripadne i procenat od naredne prodaje.

On je imao pozive Parme i Monce i do skora je bilo izvjesno da će izabrati upravo neki od ta dva kluba. Međutim, dogodio se preokret i on bi već ove nedjelje mogao da dođe u Beograd na posljednje razgovore i potpis.

To bi značilo da će ekipu napustiti starosjedelac i ljubimac navijača El Fardu Ben, o čijem odlasku je juče govorio Zvezdan Terzić.

Edera ima 24 godine, odigrao je četiri meča ove sezone – po dva u Seriji A i Kupu Italije.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here