Dibala: Bilo bi lijepo igrati za Barselonu

0

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala rekao je u intervjuu za ,,Si-En-En“ da je Barselona veliki klub i da bi bilo lijepo igrati sa Leom Mesijem.

Sjajni Argentinac je bio želja velikog broja klubova, posebno PSŽ-a i Mančester junajteda pre nekoliko sezona, da bi potom produžio ugovor sa Juventusom.

– Junajted i PSŽ su me željeli – kratko je prokomentarisao Dibala.

On je potom nastavio sa hvalospjevima u smjeru ka Barseloni i Lionelu Mesiju, te je istakao da bi bilo veoma lijepo da zaigra sa zemljakom.

– Istina je da je Barselona ogroman klub i sa Mesijem, još su veći. Bilo bi lijepo igrati tamo, ali Juventus je takođe ogroman klub, veoma, sa velikom istorijom i velikim igračima. Ovdje ima mnogo kvaliteta, čak za dva tima, a šansa da igrate sa Đanluiđijem Bufonom i Kristijanom Ronaldom čini ovaj klub još većim – rekao je Dibala.

Ipak, Argentinac ističe da bi volio da produži ugovor sa Juventusom, ali za sada nema naznaka da će se to dogoditi.

Za sada se ništa ne dešava. Imam još godinu i po dana ugovora, što nije mnogo vremena, ali razumijem, jer svašta se desilo u posljednje vrijeme i to nije lako za klub. Ipak, drugi igrači su takođe potpisivali nove ugovore, tako da, čekam. Postoji mogućnost da se saradnja produži, ali to zavisi od Juventusa – kazao je Dibala.

Dibala je u Juventus stigao 2015. godine iz Palerma.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here