DIBALA POKRENUO DOMINO-EFEKT: Juventus napuštaju još četvorica važnih igrača

0

Juventus očekuje veliki remont na ljeto, kako bi se nakon sasvim izvjesno druge sezone bez Skudeta u sljedećoj napravila respektabilna ekipa.

Ono što je u ovom trenutku poznato je da najveća zvijezda Paolo Dibala nakon sedam godina napušta klub, ali Argentinac nikako neće biti jedini koji od ljeta više neće nositi dres ‘Stare dame’.

Prema pisanju medija bliskih klubu, osim Dibale za odlazak konkurišu još četvorica važnih igrača od kojih je najveća boljka u veznom redu.

Dolaskom Manuela Lokatelija i Denisa Zakarije, budućnost Artura Mela i Adriena Rabiota u Juventusu svedena je na najnižu mogućnost, pa je sasvim izvesno da će i brazilsko-francuski dvojac napustiti klub na ljeto.

Sve više se kao mogućnost spominje i odlazak Federika Bernardešija, koji je u pregovorima s klubom oko novog ugovora, ali su zahtjevi italijanskog reprezentativca veći od onoga što pruža na terenu.

Kada je riječ o zadnjoj liniji, sve je jasnije da u sledećoj sezoni neće biti mjesta za Sandra, koji je jako dugo u Juventusu i djeluje znatno istrošenije nego što je to bio slučaj u ranijim sezonama.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here