Dibala progovorio o svom odlasku iz Juventusa!

Dosta prašine se podiglo prethodnih dana u italijanskim medijima nakon izjave predsjednika Palerma, kontroverznog Zamparinija da će Paulo Dibala na zimu napustiti Juventus u transferu vrijednom oko 120 miliona evra.

Tom prilikom je prvi čovjek Palerma rekao da je odavno savjetovao Dibalu da ide u Španiju i da igra fudbal, kao i da je ono što radi Alegri prema bivšem fudbaleru Palerma velika nepravda, jer on mora uvijek da bude u prvih jedanaest.

Danas se povodom svih ovih natpisa oglasio i fudbaler Juventusa.

“Svjestan sam svojih loših partija. Nije počelo kako treba, nije kao što je bilo prošle godine ili pre dvije. Želim da se vratim u Torino što prije, radim vrijedno i povratim svoje mjesto u timu. Po medijima se pojavljuju gluposti kako želim da idem na zimu, a ja samo jedva čekam da zaigram za Juve.”

Takođe, dotakao se i dolaska Kristijana Ronalda u Juventus.

“Zahvalan sam što posle igara sa Leom Mesijem, mogu da igram i sa Ronaldom. Imamo odličan odnos.”

Dibala je od dolaska u Juve 2015. godine iz Palerma bio jedan od najboljih igrača, međutim, od starta ove sezone nema standardno mjesto u timu. U prva tri kola Serije A odigrao je ukupno 100 minuta i pitanje je da li će biti u sastavu za vikend protiv Sasuola.

Advertisements