Dijego Kosta: Bolje da nikad nisam otišao u Beograd!

0

Fudbaler Atletika iz Madrida i reprezentativac Španije, Dijego Kosta, liječio se 2014. godine u Beogradu kod doktorke Marijane Kovačević.

Naturalizovani Španac tada je bio povrijeđen baš pred finale Lige šampiona protiv Reala iz Madrida i slušajući savjete mnogobrojnih igrača, kojima je beogradska doktorka pomogla, odlučio se da dolazak Beograd. Ipak, šest godina kasnije, Dijego Kosta se kaje zbog takve odluke

– Pogriješio sam i kajem se što sam prihvatio neispitanu metodu liječenja. Otišao sam kod te doktorke tražeći spas. Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom placentom, ali je bilo i dosta neistina. Tačno je da sam išao na te terapije, a doktorka je, dok sam bio na elektrošokovima, popušila dvije cigarete. Imao sam dva tretmana od po dva sata. Prije toga imao sam strašne bolove u mišiću, a posle nisam osjećao nikakvu bol, izjavio je Kosta za brazilski ESPN.

Mada je tada sve izgledalo dobro, napadač je rekao da je to bila velika greška, što se ubrzo i potvrdilo na terenu.

– Tada se desio jedan od najtužnijih trenutaka u mojoj karijeri. Prije nego što sam i istrčao na teren u finalu Lige šampiona, osjetio sam neki grč kada sam poskočio. Pokušao sam da igram, ali nisam mogao. Ispada da je bolje bilo da nisam ni probao, niti išao na terapiju, jer bi tako ostavio mjesto nekom od saigrača, pa bi, možda, i konačni ishod bio drugačiji, prisjetio se beogradske “epizode“ Dijego Kosta.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here