Dobija li Budva novi Mogren?

0

Svima koji prate fudbal poznata je sudbina FK Mogren. Tim sa Lugova je u nezavisnoj Crnoj Gori pružao sjajne rezultate osvajao trofeje, ali na kraju, neslavno završio.

Klub koji je osnovan prije 101. godinu, ugašen je prije četiri sezone…

Međutim, Budvani ipak ne mogu bez fudbala! Od prije nekoliko sezona u metropoli turizma bitiše novi fudbalski klub, pod nazivom “FK Budva”.

Najprije su počeli rad sa mladim igračima, da bi se kasnije odlučili da se oprobaju u seniorskoj konkurenciji.

Ove sezone ovaj novi tim pruža zaista sjajne partije u 3.CFL – regija Jug. Oni su osvojili jesenju titulu sa 27 osvojenih bodova.

Isti broj bodova ima Obilić koji je na drugom mjestu.

Nego, okrenimo se Budvi… Organizacija u klubu je veoma dobra, vidi se da ljudi koji su pokrenuli ovaj fudbalski tim imaju dugoročne planove. Čini se da Budva ponovo dobija jedan dobar fudbalski kolektiv, kakav i zaslužuje.

Treba naglasiti da u Budvi ima nekoliko provjerenih fudbalera koji su do skoro nastupali u 1.CFL, što dovoljno govori o ozbiljnosti i cilju ovog kluba.

Dres ovog tima nose Ivan Racković, Stefan Đorđević, Marko Kaljević… Postoji mogućnost da se u zimskom prelaznom roku ovaj tim dodatno pojača…

Cilj kluba je borba za 2.CFL, a uz nekoliko pojačanja u zimskom transfer periodu čini se da taj cilj nije nedostižan.

Pored seniora koji su prvi dio sezone odradili veoma dobro, pionirska selekcija ovog kluba je osvojila titulu!

Oni su na 11 odigranih mečeva uspjeli da sakupe čak 30 bodova! Najbolji strijelac pionirskog sastava je Jovan Milošević koji je postigao 14 pogodaka.

I pjetlići su u vrhu tabele. Zauzimaju 3. poziciju sa osvojena 22 boda. Četiri boda više od njih imaju Mornar i Grbalj.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here