DOGOVORENO: Poznato je gdje De Rosi nastavlja karijeru!

Danijele De Rosi je na kraju sezone poslije čak osamnaest godina provedenih u klubu napustio Romu.

U tom periodu ovaj iskusni fudbaler je odigrao nevjerovatnih 616 mečeva, i sigurno je da njegov odlazak iz Rima predstavlja veliko iznenađenje.

U proteklih nekoliko sedmica se dosta pisalo o tome gdje će De Rosi nastaviti svoju karijeru, među kojima se svakako najviše isticalo ime Boke Juniors kao najozbiljnijeg kandidata za potpis sada već bivšeg fudbalera Rome.

Ipak, prema posljednjim informacijama koje stižu sa Apenina, Danijele De Rosi će karijeru nastaviti u ekipi Los Anđelesa koja je u ovom trenutku najuspješniji tim u američkoj MLS ligi, pošto se nalaze na prvom mjestu na tabeli.

Po pisanju „Gazete delo Sport“ bivši fudbaler Rome će se priključiti američkoj ekipi na kraju sedmice, kako bi se što bolje uigrao sa svojim novim timom pošto je u ovom trenutku tronedeljna pauza u MLS-u zbog „Kopa Amerike“.

Zanimljivo je da ovu ekipu predvodi bivši selektor SAD-a Bob Bredli, dok u timu od poznatijih fudbalera nastupaju Karlos Vela, Dijego Rosi i Adama Diomande.

Los Anđeles je u svojoj debitantskoj sezoni prošle godine zauzeo peto mjesto, a sasvim sigurno treba očekivati već u ovoj sezoni napad na titulu pošto ova ekipa igra zaista fantastično od samog starta šampionata.

Advertisements