DONACIJA ZA KRAJ ŠKOLSKE GODINE

0

Kao kompanija koja vjeruje u važnost obrazovanja i podršku lokalnim zajednicama, Meridianbet nastavlja sa akcijama opremanja obrazovnih ustanova širom Crne Gore.

Za sam kraj školske godine, vrijedna donacija uručena je Osnovnoj školi „Krsto Radojević“ iz Tomaševa.

„Osnovne škole pružaju obrazovne temelje za naše mlade i igraju jednu od ključnih uloga u njihovom daljem razvoju. Uzimajući to u obzir, kontinuirano se trudimo da pružimo podršku obrazovnim jedinicama širom zemlje. U nadi da će naše akcije podstaći i druge privredne subjekte u zemlji na pružanje podrške lokalnim zajednicama, nastavljamo sa ovom praksom i u narednom periodu“ – poručili su iz Meridianbet kompanije.

Osnovnoj školi „Krsto Radojević“ donirana je tehnička oprema koja će učenicima osigurati sadržajnije praćenje nastave, a nastavnicima omogućiti lakše i jednostavnije i pripremanje i izvođenje nastavnog programa. Od izuzetne važnosti danas jesu sredstva koja nastavnom kadru i djeci omogućavaju da idu u korak sa savremenim modelima nastave i interaktivnim praćenjem nastavnog programa.

„U ime kolektiva JU OŠ “Krsto Radojević” i u svoje lično želim da se zahvalim kompaniji Meridian na vrijednoj donaciji. Ovaj humani gest je neizbrisiv vječni trag što zauvijek ostaje iza dobrih ljudi i zauvijek živi. Nadamo se da će vaša kompanija trajati još dugo godina i da ćete pomagati onima kojima je pomoć zaista potrebna.“ – istakla je direkorica JU OŠ “Krsto Radojević” – Ljubinka Bugarin

Kako su iz kompanije Meridianbet naveli, kada su njihove donacije u pitanju, fokus će i dalje ostati na obrazovnim i medicinskim ustanovama, kao temeljima lokalnih zajednica.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here