Dramatično stanje u drugoligaškom klubu

0

Prije par dana održan je sastanak Uprave kluba “Otrant-Olympic”, stručnog štaba i svih fudbalera seniora.

2cf

Na sastanak su bili pozvani i Predsjednik Opštine i njegovi saradnici, koji se nijesu pojavili.

Predsjednik Kluba Skender Redžović se obratio igračima i stručnom štabu navodeći da je uradio sve što je u njegovoj moći da klub opstane i da se takmiči u Drugoj ligi.

Zahvalio se svima na saradnji i rekao je da su kolektiv, stručni štab i svi igrači jedno od najljepših dogadjaja koji su se desili gradu Ulcinju i njegovim navijačima u posljednje dvije godine.

Poslije razgovora sa Predsjednikom Opštine i njegovim saradnicima ne vidim konkretan odgovor i pomoć, tako da dajem neopozivu ostavku da bi nekome drugome omogućio da možda bolje vodi i organizuje klub. Zahvaljujem se svima koji su nam pomogli. Vjerujem da smo ponašanjem i igrama najbolje prezontovali naš grad – kazao je Redžović.

Igrači su bili revoltirani, jer četiri mjeseca nijesu dobili ništa, kao i ostali u klubu, što dovodi sada do totalnog rasipanja i odustajanja od takmičenja.

Umjesto da se danas počne sa pripremama, u situaciji smo da se igrači sele u druge klubove i da opet umre fudbal u Ulcinju, kao što je bio slučaj do maja 2015. godine kada je Ulcinj bio jedini grad u Crnoj Gori koji nije imao fudbalski klub“ – navodi se u saopštenju ovog kluba.