Drašković objavio spisak za UEFA Razvojni turnir

0

Selektor U-17 reprezentacije Crne Gore Slobodan Drašković objavio je spisak igrača na koje računa za nastup na UEFA Razvojnom turniru u Zenici, koji se održava od 26. do 30. aprila.

Na spisku se nalaze 22 igrača – golmani: Nikola Ivezić (Budućnost), Alan Spahić (Mec, Francuska); odbrana: Nikola Vukotić (Budućnost), Ognjen Đinović (Zeta), Nemanja Božović, Ljubomir Pejović (Mladost Lj), Kian Ličina (Oberhauzen, Njemačka), Čedomir Vujačić (Mornar); vezni red: Jovan Dašić (Budućnost), Dušan Vuković(OFK Berane), Ognjen Bakić (Grbalj), Marko Vujačić, Andrej Bajović (Mladost Lj), Dušan Šuškavčević (Zemun, Srbija), Filip Radojičić (St. Galen, Švajcarska), Kristijan Ernec (Rudar), Eldin Rastoder (Mec, Francuska), Milun Joković (Kom); napad: Lazar Mijović (Budućnost), Matija Lambulić (Zeta), Bojan Adžić (Partizan, Srbija), Matija Krivokapić (Mladost Lj).

,,Sokoli“ će prvi meč na turniru igrati 26. aprila protiv selekcije domaćina, sa početkom u 16 časova. Dva dana kasnije, sa početkom u 10 časova, sastaju se sa Jermenijom, dok će u posljednjem kolu, 30. aprila, igrati sa Gibraltarom. Taj meč počeće u 16 časova.

Advertisements