Drugoligaš dobio novog predsjednika

0

Novi predsjednik Skupštine Fudbalskog kluba “Lovćen” je Miroslav Ivanišević, odlučeno je na vanrednoj sjednici tog tijela. Ivanišević će na toj funkciji biti narednih pet godina, odnosno u mandnatnom periodu 2020-2025.

Predstavlja mi izuzetnu čast i zadovoljstvo što sam imenovan za predsjednika Skupštine Fudbalskog kluba Lovćen. Tradicija FK Lovćen i okolnost što sam rođeni Cetinjanin  obavezuju me da zajedno sa upravom, trenerima i igračima damo maksimum da se FK Lovćen vrati na pozicije koje zaslužuje u crnogorskom fudbalu. To je dug svih nas prema Cetinjanima, prijateljima i simpatizerima sporta i FK Lovćen – kazao je Ivanišević.

On je u toku susreta sa gradonačelnikom Prijestonice Cetinje Aleksandrom Kašćelanom kazao da vjeruje da će opravdati povjerenje koje mu je ukazano, „zajedno sa svima koji će biti zaduženi za opstanak i napredak ovog starog kluba“. 

Na sjednici je usvojena neopoziva ostavka dosadašnjeg predsjednika Skupštine Branka Vujovića i konstatovane ostavke pojedinih članova Upravnog odbora.

Zadužuju se novi predsjednik Skupštine FK Lovćen i predsjednik Upravnog odbora da do sljedeće sjednice Skupštine imenuju nove članove Upravnog odbora, koji će se uključiti u upravljanje i unapređenje rada kluba, kao i da sa njima dogovore uslove dalje saradnje i angažovanja – saopšteno je nakon sjednice.

Izvor: cetinjskilist

Advertisements