Drugoligaš predstavio pojačanja

0

Da Arsenal postaje ozbiljan fudbalski klub sa velikim ambicijama i planovima, pokazala je i današnja svečanost u Multimedijalnoj sali Opštine Tivat na kojoj su predstavljena pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Potpis na ugovor sa tivatskim klubom stavili su Marko Dragičević, Nemanja Bojanić, Petar Mališić, Veljko Radenović, Vladan Kordić, Dejan Pepić i Boris Došljak. Sva sedmorica su iskazala zadovoljstvo što će igrati u Arsenalu, koji će, tvrde u glas, osvojiti prvo mjesto u Drugoj Amplitudo ligi.

“Baraž nas ne interesuje, interesuje nas samo prvo mjesto i direktan plasman u Prvu ligu” – poručili su novajlije i dobili veliki aplauz, prisutnih, među kojima su, osim fudbalera, uprave i stručnog štaba Arsenala, bili i potpredsjednik opštine Vladimir Arsić i Sanja Vukovič- savjetnica u kabinetu predsjednika opštine.

     “Ja sam se u Arsenal, nakon godinu dana, i vratio jer želim da ovaj klub igra u Prvoj ligi. O baražu i ne razmišljam. Zahvaljujem se upravi na povjerenju. Ubjeđen sam da će Tivćani u idućoj sezoni gledati prvoligaški fudbal.. Biće teško, ali ostvarljivo. Na kraju Arsenal će biti prvi, a Jedinstvo drugo.” . rekao je Dejan Pepić, doskorašnji igrača barskog Mornara,

     “Treba ići korak po korak i ne opterećivati se drugima. Jedinstvo ima prednost, ali mi gledamo samo sebe. Idemo utakmicu po utakmicu, i da dobijamo Važno je da se dobro pripremimo. Početak proljećnog dijela je veoma važan. Daćemo sve od sebe. nema potrebe da pravimo pritisak. I ja se zahvaljujem upravi na pozivu” – kazao je Boris Došljak, igrač sa zavidnom međunarodnom karijerom.

Na promociji su govorili i Novica Radojičić, član uprave  i Dejan Kandić, predsjednik Arsenala. Oni su posebno apostrofirali rad sa mladima i aktivnosti na unapređenju infrastrukture, što će se realizovati u saradnji sa Opštinom Tivat i Fudbalskim savezom Crne Gore.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here