DRUGOLIGAŠ SE OGLASIO: Ćutali smo cijelu polusezonu!

0

Saopštenjem za javnost oglasila se uprava FK”Arsenal”.

U saopštenju se kaže:

FK ”ARSENAL” je odlučio da se obrati javnosti u moru sličnih saopštenja ove nedjelje.

Pitamo nadležne organe u FSCG da li će neko snositi odgovornost za katastrofalno suđenje cijelu polusezonu koje je direktno odlučilo da ”Arsenal” ne bude jesenji šampion?

Da li je u interesu fudbala da ”Arsenal” odustane od Prve lige?

Da li je javnost obaviještena da će naš klub biti jedan od rijetkih čiji će fudbaleri poći na pauzu bez jednog evra dugovanja, da imamo prvoligaški budžet narednih deset godina?

Jedan od rijetkih klubova koji je svoje poslovanje napravio na zdravim osnovama, bez sumnjivog novca i bez novca državnih preduzeća.

Da li kreatori fudbalskog ambijenta znaju da u ”Arsenalu” trenira preko dvije stotine djece koja su napravila istorijski rezultat u ovoj polusezoni?

Da li sve to treba da ruše sudije i sudijska i takmičarska organizacija?

U fudbalu postoji nepisano pravilo da kad ekipi ne ide, ostavku podnosi trener.

Zašto u ovom slučaju izostaju ostavke i smjene u sudijskoj organizaciji?

Zašto je sudija Radovanović nakon suđenja ”Arsenalu” u četvrtak, nagrađen da sudi Prvu ligu?

Da li su to odgovarajući kriterijumi? Zašto Bokeški klubovi imaju najskuplje utakmice za službena lica i da li zbog toga neravnopravno ulazimo u fudbalsku trku?

Mnogo pitanja na koja su odgovori morali doći davno. Poslednja šansa da nam se ne raspadnu Lige jeste vraćanje postulatu fudbalske igre, a to je REGULARNOST.

Ćutali smo cijelu polusezonu, jer nam je važno da gosti sa strane kad dođu u Boku i Tivat dožive kulturu, pristojnost i emancipaciju, ali to nikako ne znači da smo slijepi i da ne umijemo da pročitamo ono što nam je zapisano!

Predsjednik

Dejan Kandić

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here