Dvije godine bez Evrope je puno za De Brujnea

0

Jedan od najboljih fudbalera Mančester sitija Kevin de Brujne nije odbacio mogućnost da napusti taj klub u skorije vrijeme.

Izostankom iz evropskih takmičenja, s obzirom na to da su kažnjeni od strane Unije evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) na dvije godine zabrane igranja u Ligi šampiona ili Ligi Evrope, Mančester siti bi mogao da ostane bez ključnih fudbalera.

Prije svih, jedan od najboljih vezista svijeta u ovom trenutku Kevin de Brujne, jedan je od onih koji razmatra mogućnost da ode iz Mančestera u narednim prelaznim rokovima, ali prvo će sačekati da vidi hoće li žalba upaliti.

Klub je rekao da su sto odsto u pravu i ja im vjerujem. Čim se razmotri žalba i donese konačna odluka, razmotriću sve opcije. Dvije godine bez evropskog fudbala, bile bi veoma duge. Jedna godina bi me i održala živim – kazao je De Brujne.

S obzirom na to da ima 28 godina, jasno je da je u najboljim godinama da igra na najvišem nivou, te bi odsustvo iz Evrope bilo nešto što ne želi, a pritužbe na interesovanje drugih timova nema.

Poslednjih godina, a i godina prije toga bilo je mnogo zainteresovanih timova. Mnogo njih se raspitivalo za moju budućnost i moje usluge. Ipak, ja igram u jednom od najboljih timova svijeta i zadovoljan sam svojim životom – istakao je Belgijanac.

Zbog kršenja finansijskog fer-pleja, Mančester siti je ove godine suspendovan od igranja u Evropi na dvije godine.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here