DVOSTRUKO VIŠE BONUSA NA PRVU UPLATU PUTEM PAYSAFECARD GOLD VAUČERA!

20

Praznična euforija se nastavlja u sportskoj kladionici Meridian – svakog četvrtka te čeka I do 20% bonusa na prvu uplatu putem Paysafecard Gold vaučera.

Nemaš nalog u sportskoj kladionici Meridian? Registruj se klikom na meridianbet.me i osvoji 10eur bonusa za sportsko klađenje i 200 besplatnih spinova za online casino.

GDJE PO BONUS AKO NE U SPORTSKOJ KLADIONICI MERIDIAN?

Kako bi bonus poklon bio uplaćen, potrebno je da uplaćeni depozit iskoristite u cjelosti na bogatoj Meridianovoj ponudi.

Da li ste spremni za dobar fudbal – jedva čekamo da Englezi I Španci  startuju!

Na Meridianovom sajtu i aplikaciji možete odigrati omiljenu kombinaciju na brojevima a tu je I Playtech žurka na kazinu.

Deponuj na svoj nalog putem Paysafecard Golda I osvoji super bonus – dostupni iznosi uplate su 5, 10, 25, 50 I 75eur.

20% BONUSA NA PRVU UPLATU ĆE BITI AKTIVNA SVAKOG ČETVRTKA DO KRAJA JANUARA.

Sve aktuelne ponude u okviru Postprazničnih promotivnih aktivnosti možete da ispratite na oficijalnim stranicama Meridianbet na Instagram-u, Facebook-u i Twitter-u.

20 COMMENTS

  1. Jutros sam kupio vaucer i bonus sam vec dobio. Cetvrtak inace volim samo zbog ovih 20% bonusa na uplatu sto Meridian poklanja.

  2. Ima sad na razne nacine da uplatis i uvijek imas taj bonus.tako da mi je svejedno na koji nacin cu da uplati…. samo da dobijem bonus

  3. Bilo bi stvarno divno kada bi i ostalim danima stavili isti bonus. Nekada zabravim da je cetvrtak pa ne iskoristim ovu ponudu. Recimo kao danas,da nisam vidio ovo ne bi ni uplatio s obzirom da je i ponuda slaba ali sada ocu…

  4. Meridijan je zaista najjaci sto se tice nacina uplate za svakog po nesto. Cetvrtkom uplacujem na ovaj nacin mislim da ne treba navoditi posebne razloge 😁

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here