DŽUDOVIĆ: Imamo ime i prezime, državu koju predstavljamo, to je naš motiv!

0

Fudbaleri Crne Gore trenirali su večeras na Gradskom stadionu u Podgorici, gdje su odradili posljednji trening uoči sjutrašnjeg puta za glavni grad Engleske.

Miodrag Džudović, asistent u stručnom štabu Faruka Hadžibegića, u razgovoru sa novinarima kazao je da ,,sokoli“ u London idu da daju sve od sebe.

– Ovakve teške situacije dešavaju se u sportu. Ali, pokušavamo profesionalno da se odnosimo ka našim zadacima, obavezama i pripremi same utakmice sa Engleskom. I ekipa i stručni štab radimo na tome da odemu u Englesku i prikažemo se u što boljem svijetlu, da pokušamo da odgovorimo zahtjevima i da damo sve od sebe, a tamo neka pobijedi bolji, kazao je Džudović na brifingu sa predstavnicima medija.

Crna Gora je ranije izgubila šanse da se plasira na EURO 2020, ali to ne znači da ekipi nedostaje motiva.

U podređenoj smo situaciji, ali mi iz toga treba da tražimo motiv više. Svako u sebi, kako individualno, tako i ekipno. Tražimo motiv, imamo svoje ime i prezime, imamo državu koju predstavljamo, tako da je to naš motiv. I plus fudbalski, da pokažemo da znamo da igramo, da pokušamo da ponovimo neke dobre stvari koje su do sada bile i dodamo na to, kao početak procesa stvaranja ekipe za Ligu nacija. Širi se baza igrača, tako da svi radimo na tome, objasnio je Džudović.

Upravo je Džudović prije nešto više od devet godina bio dio ekipe koja je na ,,Vembliju“ remizirala bez golova sa Engleskom.

Za taj stadion me vežu lijepe emocije, nadam se da će tako ostati i poslije ove utakmice, uz osmjeh je kazao Džudović.

Advertisements