DŽUDOVIĆ: Rezultat je realan, sposoban sam da pomognem u teškom trenutku

0

Miodrag Džudović je vodio reprezentaciju Crne Gore protiv Kosova.

Podsjetimo, Ljubiša Tumbaković nije želio da sjedi na klupi naše selekcije na meču protiv reprezentacije Kosova.

Džudović je nakon remija sa Kosovom kazao da je rezultat realan, ali i da su „sokoli“ željeli sva tri boda, i pored brojnih problema koje su imali.

Utisci su pomiješani, imali smo problema u samoj pripremi meča, a uložili maksimum da što bolje pripremimo ove momke i da pored svega igramo na pobjedu. U prvom dijelu nismo mogli da igramo onako kako smo željeli. U nastavku smo malo bolje ušli, realizovali smo tu šansu. Željeli smo pobjedu, igrali smo na tri boda, ali jednostavno nismo mogli više. Rezultat je realan. Naš cilj je bio i da sačuvamo ekipu, da budemo tim i da izađemo još jači – kazao je Džudović.

Nekadašnji reprezentativac i dosadašnji asistent Ljubiše Tumbakovića ističe da je spreman da pomogne u ovom teškom momentu…

Bio sam igrač, pa asistent, selektor Tumbaković je stvorio sistem po kome se odnosimo na profesionalan način. Taj sistem funkcioniše, ja sam dio Saveza, koji je mnogo uložio u moje školovanje, smatram da sam sposoban da u ovom teškom trenutku pomognem – poručio je Džudović.

Advertisements