Džudović zabrinut zbog grešaka u odbrani

0
FOTO: Fudbalski Savez Crne Gore

Fudbaleri Budućnosti su golom Damjana Dakića u 86. minutu savladali Jezero 2:1 i ostali na prvom mjestu Meridianbet CFL.

I dalje imaju bod više od aktuelnog šampiona Sutjeske.

Mogu da podijelim utakmicu na dva poluvremena. Taj brzi gol rivala nas je poremetio, ali smo nastavili da igramo i mislim da smo igrali kvalitetno i imali šanse. Međutim, igrali smo protiv rivala koji je dobro organizovan i pripremljen, a koji je tradicionalno težak za nas”, rekao je ntrener Budućnosti Miodrag Džudović i dodao:

Neshvatljivo je da smo tako otvoreno ušli u drugo poluvrijeme, da smo protivniku omogućili pet velikih prilika. Takva igra u odbrani ne krasi ekipu koja je na prvom mjestu. To je alarm za zabrinutost, ali s druge strane daje nam pravac kako dalje da radimo”, kazao je Džudović.

Kada je bilo teško pojavili su se lideri u lilu Dragojevića, Đukanovića, Mirkovića, Miloševića… Preokrenuli su stvari na neki način i išli su naprijed. Protivnik nam jeste stvarao šanse, ali nismo prestali da igramo na pobjedu. Možda sa nekom drugom ekipom ne bih igrao na trijumf, ali pod Goricom i kada vodite Budućnost – morate. Na to vas obavezuju sam klub, teren, navijači…”, jasan je Džudović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here