EFL KUP U MERIDIANU: Kladi se na Engleze i osvoji dobitke!

0

Arsenal – Nottingham Forest
Danas se sastaju Arsenal I Nottingham Forest.Trener Unai Emery vjerovatno će ovaj meč iskoristiti za odmor što je moguće više igrača, a najbolji strijelac Aubameyang vjerojatno neće započeti ovaj put. Sa druge strane Nottingham Forest ima mnogo mladih I talentovanih igrača, od kojih se mogu očekivati iznenađenja na meču.U poslednjem meču protiv Arsenala igrali su 4-2.

U Meridianu tip za ovaj meč je GG&3+ sa kvotom 1,86

Colchester – Tottenham
Colchester se danas suočava sa moćnim Tottenham-om. Domaćini su puni samopouzdanja nakon pobjeda nad Swindon Town I Leyton Orient-om ali sada se susreću protiv snaga Mauro Pochettin-a. U prethodnom kolu Colchester je uspio da eliminiše Crystal Palace na penalima ali mislimo da je to njihov maksimum. Poslednji susret ova dva tima se završio pobjedom pijetlova 4:1.

Meridian tip za ovaj meč je 5+ sa  kvotom 3,15

Preston – Man. City
Nakon pobjede nad Wataford-om sa 8:0 Manchester City će željeti da gledaocima pruži još jedan razlog za slavlje. Građani se sastaju sa Prestonom I uprkos činjenici da će Pep Guardiola vjerovatno izmiješati sastav za večerašnji meč vjerujemo da će ovaj meč biti u korist građanja. U svom poslednjem susretu građani su trijumfovali sa 3-1

Meridianov tip za ovaj meč je 2-2&4+ sa kvotom 2,17

Chelsea – Grimsby
Sjutra  na stadionu Stamford Brige se sastaju Chelsea – Grimsby. Plavci žele da osvoji barem jedan trofej u ovoj sezoni i sigurni smo da za njih večeras samo pobjeda dolazi u obzir. Vjerujemo u večerašnju pobjedu domaćina i sigurni smo da će biti kiša golova.

Meridianov tip za ovaj meč je 1&2-4 sa kvotom 1,89

MK Dons – Liverpool
25.09. u 20:45h sastaju se MK Dons i Liverpool. MK Dons je željan da se dokaže u trećem kolu ovog prestižnog takmičenja, ali pobijediti prošlogodišnjeg pobjednika Lige Šampiona je lakše reći nego uraditi.

Uprkos činjanici da će Klopp testirati što više svojih igrača sigurni smo da će za Redse ovo biti jedna od lakših pobjeda.

Meridianov tip za ovaj meč je 1-3 sa kvotom 1,98

Komplatnu Meridianovu ponudu na EFL Kup možete pogledato OVDJE!