EKSKLUZIVNO: Stigao je WILD WHITE WHALE – pokreni OPASNO DOBRU ZABAVU!

0

Fantastično iznenađenje očekuje ljubitelje slot igara u Meridianu! Za kraj godine stiže nam priča o Mobi Diku u obliku igre Wild White Whale!

Duh praznične euforije uveliko se osjeća i u Meridianu! U prilog tome govori veliki broj fantastičnih promocija koji okupira zadovoljne igrače.

Da promocije nisu jedino iznanađenje, pobrinuo se provajder Expanse Studios koji igračima poklanja novi video slot: Wild White Whale! Savršen Novogodišnji poklon, zar ne?

Igra je rađena pod jakim uticajem romana o Mobi Diku, a upravo on je vaša prečica do vrhunskih dobitaka! Ovaj slot je smješten na otvoreno more. Iza kolona ćete posmatrati oluju i velikog kita koji skače po morskim talasima. 

Neodoljivi zvučni efekti vas očekuu kad god ostvarite dobitak. Među simbolima ćete vidjeti klasične kartaške znake, ali i kompas, brod i kapetana. 

Džoker je predstavljen kitom i pojavljuje se kao naslagan simbol. Može ispuniti čitavu kolonu, pa i više kolona istovremeno. Scatter je predstavljen kormilom broda i donijeće vam 500 puta više od uloga za pet ovih simbola na kolonama!

Zabavi ni tu nije kraj jer ova igre posjeduje bonus kockanja, ali i tri progresivna džekpota!

Ulovite dobitke o kojima ste oduvijek maštali uz Wild White Whale, samo u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE. 

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Book of Egypt koju nam predstavlja provajder Expanse Studios

Vaša zabava počinje i prije nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here