Emotivni Lalatović: Strašno mi smeta što mi novinari ne postavljaju ova pitanja

Predstojećeg vikenda biće odigrane utakmice 16. kola uperlige Srbije, a jedan od zanimljivijih duela očekuje se u Novom Sadu gde će Proleter ugostiti niški Radnički.

Trener Radničkog, Nenad Lalatović, ponovo će biti na klupi nakon što je propustio duel sa Bačkom, a to je i bila jedna od tema konferencije za medije.

– Strašno mi smeta što meni novinari ne postavlju pitanja o tome kako sam poput čarobnjaka iz Oza uspio da pokrenem ovu ekipu. Kako sam uspio da budem drugi posle 15 odigranih kola, da razdvojim Zvezdu i Partizan… Kako smo uspjeli da osvojimo 34 boda, da oborimo sve moguće rekorde kluba koji je star 95 godina, kako Drinčić i Stojanović igraju kao mladići, kako se prodao Ranđelović, na kom nivou igraju Crnomarković i Bondarenko, koji su nedavno ispadali iz lige…Jednostavno to mnoge ljude ne zanima, već ih zanimaju neke trivijalne stvari. Ja utakmicu protiv Bačke nisam vodio jer sam sa loše osjećao, imao sam temperaturu, jer pogledajte kako je vrijeme napolju. Da li je normalno nositi majicu kratkih rukava u novembru? Pa mogu i ja da budem bolestan. Zar vi mislite da bi mene gospodin Tončev trpio, a da ja tek tako ne dođem na utakmicu. Ja sam u subotu bio na infuziji, uredno sam se javio čelnicima kluba Tončevu i Markoviću, pregledao me i klupski ljekar i ustanovili smo da je bolje da ostanem kod kuće. Ali vas zanimaju senzacionalni naslovi, a ne kako je Radnički igrao u Bačkoj Palanci i upisao još jednu pobjedu. O meni kao treneru sude rezultati koje postižem, a oni kažu da sam ja posle Vladana Milojevića trenutno najuspješniji u Srbiji. Meni je mnogo drago što će svi naredni treneri Radničkog juriti Nenada Lalatovića i rekorde koje sam oborio. Ponavljam, ja u Radničkom želim da ostavim veliki trag, a za svoje postupke trenutno odgovaram samo Bogu i prvom čovjeku Radničkog Ivici Tončevu, izjavio je Lalatović.

Advertisements