Enrike: Imam 40-50 igrača koji igraju dobro

0

Fudbalska reprezentacija Španije prvi je finalista Lige nacija. Izabranici Luisa Enrikea savladali su prvaka Evrope Italiju rezultatom 2:1 i tako selekciji koju vodi Manćini okončali kniz od 37 utakmica bez poraza u takmičarskim duelima.

Enrike je posle utakmice bio prezadovoljan predstavom svojih igrača.

-Bila je ovo prelijepa pobjeda – dva rivala su se borila i davala sve od sebe. Moj tim je delovao opasno sve vreme, pritiskali smo i prilično sam zadovoljan. Imali smo trening i po pre ove utakice, a moram da kažem da je stav mojih fudbalera senzacionalan. Otkad radim u državnom timu moram da kažem da igrači pokažuju ogromnu želju za pobedom sa kim god da igraju. Imam listu od 40 ili 50 igrača koji igraju dobro i zaslužuju da budu na ovim utakicama“, izjavio je Luis Enrike.

-U finalu smo i to je sjajno, ali je i rekord koji je Italija postavila jer je bila neporažena više od tri godine nevjerovatan. Za nas je ovo bila samo jedna utakmica, ali utakmica koja će možda obeležiti generaciju,rekao je selektor Španije.

U finalu će „Crvena furija“ igrati protiv boljeg iz duela Belgija – Francuska, koji je na programu u četvrtak od 20 časova i 45 minuta.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here