Euforija bonusa!

7

Fudbalska euforija dostiže vrhunac dok se finalni meč Lige Evrope bliži! Sevilja i Roma spremaju se za epsku bitku na terenu. U ovoj nevjerovatnoj utakmici susrijeću se snaga i talenat dva vrhunska tima, dok mi s oduševljenjem pratimo iščekujući pobjednika.

Spremni ste za akciju? Meridianbet je odlučio nagraditi svoje igrače sa sjajnim bonusima!

Sve što treba da uradite je da uplatite depozit i odigrate tiket koji uključuje finalni meč Lige Evrope. Za svaki takav tiket, osvajate virtuelni vaučer koji će vas kvalifikovati za izvlačenje u ovoj fantastičnoj promociji. I najbolja vijest je da ova promocija važi za sve korisnike sajta meridianbet.me i Meridianbet mobilne aplikacije!

Ukupno se dodjeljuje 500€ bonusa, a pokloni su raspoređeni na sledeći način: 

1. mjesto – 100€ bonus

2. mjesto – 50€ bonus

3. mjesto – 30€ bonus

4-10. mjesto – 20€ bonus

11-20. mjesto – 10€ bonus

21-36. mjesto – 5€ bonus

Pitate se kako osvojiti ove fantastične bonuse? Bonusi će biti dodijeljeni igračima koji budu imali najviše odigranih tiketa. Dakle, što više tiketa odigrate, veće su vam šanse da osvojite jedan od bonusa. Ova promocija važi za sve standardne tikete odigrane na standardnom klađenju.

Nemojte gubiti vrijeme, jer promocija je aktivna samo 30.05. i 31.05. do 21h! Upustite se u fudbalsku euforiju i uzbuđenje finalnog meča Lige Evrope između Sevilje i Rome. Uz Meridianbet, osim uzbudljive igre, imate priliku da osvojite fantastične bonuse.

Sevilja, poznata po svojoj strastvenoj igri i impresivnom nizu osvajanja trofeja, ulazi u ovaj meč s željom da se dokaže kao prava sila evropskog fudbala. Njihova sposobnost da se suoče sa izazovima i igraju pod pritiskom čini ih ozbiljnim konkurentom. Sa druge strane, nalazi se moćna ekipa Rome, čiji je talenat dobro poznat. Rimljani će donijeti svoju karakterističnu strast i odvažnost na teren, željni dokazivanja da su sposobni trijumfovati nad bilo kojim protivnikom.

U finalu Lige Evrope, igrači će predstaviti vrhunski fudbal. Budite svjedok ove spektakularne borbe gdje timovi pokušavaju ostvariti jedan značajan uspjeh. Trenuci napetosti i magični potezi odlučiće sudbinu ovog velikog finala. Uživajte u fudbalskom spektaklu! 

Priključi se ovoj euforiji i preuzmi svoj bonus!

Samo u Meridianu je aktivna nevjerovatna promocija za novajlije! U ovoj pomociji dobijate 30€ bonusa dobrodošlice i to bez ikakvog rizika! Zabavi se u Meridianu, uz najbolju ponudu sportskog i kazino klađenja.

7 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here