Evo đe će Arsenal igrati mečeve u 1.CFL

2

Finansiranje kluba, rad sa mladima i izgradnja infrastrukture – bile su osnovne teme redovne godišnje Skupštine FK Arsenal. Članovi Skupštine su sa osmjehom ispratili uvodnu konstataciju predsjednika Skupštine Iva Boškovića da je ovo prva Skupština kluba kao prvoligaša. Veliki uspjeh zahtjeva i novu organizaciju i stabilnije finansiranje.

Kako se čulo nedostaje još oko 100 hiljada eura da bi se zaokružila finansijska konstrukcija.

Predsjednik Upravnog odbora Dejan Kandić je rekao da će Arsenal utakmice kao domaćin u polusezoni igrati ili u Donjoj Sutvari ili u Kotoru.Za to vrijeme uradiće se kompletna rekonstrukcija terena na glavnom stadionu, Prema njegovim riječima od januaraa naredne godine Arsenal će igrati na svom terenu u gradskom parku.

Na pomoćnom terenu postavljaju se reflektori, ograde i svlačionice. Tu će igrati sve mlade selekcije kluba sa oko 250 fudbalera. O radu sa mladima govorio je Božidar Tujković, koordinator mlađih selekccija. On je najavio i formiranje omladinske ekipe.

O radu klupske administracije govorio je sekretar kluba Elvis Mustajbašić,a o igračkom kadru član uprave Novica Radojičić i sportski direktor Ranko Krgović.

Članovi Skupštine su izrazili zahvalnost Opštini koja je prepoznala značaj Arsenala, ali i izrazili očekivanje da će Odbor povjerenika donijeti Odluku da se teren za mali fudbal u parku dodjeli ovom klubu.

Kako je zaključeno FK Arsenal ima velike planove, ali i ljude u upravi sposobne da ih ostvare. Jedan od planova je i plasman u Evropu.

2 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here