FA kup uz Meridianbet kvote! Runi sa svojim „ovnovima“ udara na „đavole“!

0

Derbi na svom „Pride Park“ stadionu u Derbiju dočekuje veliki Mančester Junajted na poslednjem meču osmine-finala FA kupa. 

Popularni ovnovi su dobili za novu godinu jedno specijalno pojačanje velikog šampiona Vejna Runija. Osim igračkog od Runija se očekuju i trenerske sposobnosti sa kojima se pokazao veoma dobar. Derbi je postao stabilna ekipa koja ne gubi tako lako mečeve, a efikasnost se podigla na veći nivo. Da li je dovoljno dorastao da sruši svoj Mančester Junajted ili će čekati neku novu priliku? 

Meridianbet daje kvote 6.10 na pobjedu “ovnova” i 1.55 na pobjedu “crvenih đavola”. 

Golovi su nešto što nebi trebalo da nam izostane jer i jedni i drugi jure gol više i pobjedu u ovom meču. Sedam poslednjih mečeva Derbi je i primao i davao golove pa i večeras očekujemo da nastave u istom ritmu. GG&3+ možete naplatiti po kvoti 2.32 dok je kvota 3.40 na igru GG&4+. 

Kako god da krene meč u nekom trenutku uvijek bude 1:1. Jer takvi su mečevi kupa gdje nema vremena za kalkulacije nego se odmah kreće na izjednačenje. Meridianbet vam nudi sjajnu kvotu 2.42 na tu igru tačan rezultat bilo kada 1:1 koju možete odigrati samo u našoj kladionici. 

 

Advertisements