Fantastičan dobitak od 7000e obradovao igrača!

20

Ovo nije prvi put da čitamo o nekim sjajnim dobicima koji nam dolaze iz sportske kladionice Meridian. Ovaj put fantastičan dobitak od 7000e, obradovao je jednog igrača, koji je imao hrabrosti da se kladi na veliku kvotu.

A ako još uvijek niste registrovani na meridianbet.me sajtu, mi vam preporučujemo da iskoristite šansu koja je omogućena svim novoregistrovanim igračima.

Sve što je potrebno jeste da se jednim klikom registrujete na  meridianbet.me i kao poklon dobrodošlice dobijate 10e bonusa za raznovrsnu sportsku ponudu, kao i 200 spinova koje možete iskoristiti na online kazinu.

Možda ste baš vi sledeći srećni dobitnik!

Naime, kako saznajemo, ovaj igrač je tog dana izabrao sportsku ponudu, a po njegovom tiketu očigledno je da voli velike kvote, a one su mu taj dan donijele i veliku sreću kao i ovaj sjajan dobitak.

Izabrao je da odigra meč Sparta – PSV i to sa nevjerovatnom igrom, on se odlučio da na tiketu stavi sjajnu igru iz Meridiana, poluvrijeme I broj golova, njegova prognoza za taj meč bila je X-2 i 5+, što je na kraju i lako došlo.

Za njegovu izabranu igru tog dana, sportska kaldionica Meridian je ponudila kvotu čak 35, a mi vjerujemo da baš svi ne bi imali hrabrost da se odluče na ovaj potez, ali srećni dobitnik je tog dana očigledno bio vrlo odlučan, i sa njegovom uplatom koja je iznosila 200e, došao do fenomenalnog dobitka od 7000e.

A vi ako još uvijek niste zapratili sportsku kladionicu Meridian na društvenim mrežama – Facebook, Instagram, kao i Twitter, naš savjet je da to uradite, kako bi bili u toku sa aktuelnim promocijama i poklonima koje su spremili za sve svoje igrače.

20 COMMENTS

 1. Boga mi meni prvi put da citam da je neko u Meridijan dobio na tiket 7000e ,za kazino znam da je bilo i vise… a neka ih je samo opeljesio 🙂🙂

 2. Ne znam ko je lud da stavi ovu lovu a da prethodno nije siguran da ce ovo doci. Mirise na dojavu u koje nevjerujem 😅

 3. Bacanje para,
  Cista sreca,
  I tako to.
  Realno ovaj ima,i razbacuje se, sigurno je prije toga pogodio neki dobar tiket pa se sada opustio…

 4. Klasicno bahacanje nekog bogataša 😅
  Svaka mu cast na ovom dobitku jedino ako ce se okrenuti i nece vise igrat 😜

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here