Filip Stojković vrijeđao Crnu Goru?

0
foto: FSCG

Reprezentativac Crne Gore Filip Stojković je u društvu kolega iz Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Branka Jovičića i Vujadina Savića, bodrio svoju Zvezdu protiv Budućnosti u finalu košarkaške ABA lige. I to nije sporno, jer je 26-godišnji desni bek veliki navijač “crveno bijelih”.

Međutim, s obzirom da su u dvorani “Aleksandar Nikolić” pjevane pogrdne pjesme na račun Crne Gore, određene navijačke grupe iz naše zemlje su kako Dnevne novine saznaju navodno vidjele Stojkovića da to radi (nemamo snimke koji to dokazuju) i reagovale su na društvenim mrežama, prenose dnevne novine!

Opet, navodno, navijači Crne Gore spremaju vruć doček Stojkoviću na utakmici sa Kosovom, 7. juna 2019, u 3. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Kako saznajemo, sa svim tim je upoznat selektor Ljubiša Tumbaković i FSCG Tumba dolazi za vikend da gleda Telekom 1. CFL, a prije toga će se sastati sa predsjednikom Dejanom Savićevićem i generalnim sekretarom Momirom Đurđevcem kako bi vidio da li “slučaj Stojković” uopšte postoji i ako postoji kakve bi sankcij e reprezentativac Crne Gore iz Ćuprije mogao da snosi. Jasno je da je svojim potezom, ako ga je bilo, uvrijedio “svoj narod”.