Finale KAN-a: Senegal ili Alžir, na vrhu ima mjesta samo za jednog !!!

Afrički kup nacija stigao je do same završnice a večeras sa početkom od  21:00 saznat ćemo šampiona KAN-a za 2019. godinu, ali to nije sve jer u Meridianu afrički tiket ne pada! Saznaj na linku kako da dobiješ bonus http://bit.ly/2Z94dFb

Senegal je na prošlom Kupu ispao u ¼ finalu nakon 0:0 i penala od Kameruna, a sada su drugi put u istoriji ovog takmičenja izborili finale, u kojem su jedini put do sada igrali 2002. godine.

Ovo će im biti prilika da se osvete Alžiru za poraz u grupi, kada su izgubili s 1:0 te s šest bodova bili drugi ukoliko vjerujete u pobjedu Senegala Meridian Vam je spremio kvotu 2.75.

Sa druge strane Alžir na kojeg je Meridian postavio kvotu 2.96 je prošli turnir okončao već u grupnoj fazi, u kojoj su s 2:2 remizirali i s tada prvakom grupe Senegalom, ali su skupili samo dva boda i ispali. Alžir je tokom turnira pokazao i najviše- grupnu su fazu završili s tri pobjede i gol-razlikom 9:0. Ukoliko očekujete 3+ gola na ovom meču Meridian je spremio kvotu 2.80 dok je GG3+ plaćen 3.25.

Sem osnovne ponude Meridian je spremio pravu sportsku poslasticu u kojem Vas očekuju raznovrsne kombinacije od kojih izdvajamo sledeće opklade Vrijeme prvog žutog kartona od 0-2 mjnuta sa kvotom 15 sa istom kvotom je plaćen 2+ gola na meču od 0-15 minuta dok Vam je dvostruki strijelac na meču plaćen kvotom 4.25.

Advertisements