FINALE LIGE EVROPE: Čelsi i Arsenal brane čast Londona, u čije vitrine će pehar?

0

U srijedu od 21 čas biće odigrano finale Lige Evrope između Čelsija i Arsenala.

Dok „plavci“ već imaju trofej drugog po rangu evropskog takmičenja, „tobdžije“ će se u drugom finalu boriti za prvi u istoriji.

Čelsi je uspješniji od Arsenala što se evropskih trofeja tiče, imaju osvojenu Ligu šampiona, dva Kupa pobjednika kupova, pomenutu Ligu Evrope i jedan Superkup. S druge strane, tim s „Emirata“ ima svega jedan evropski trofej, Kup pobjednika kupova.

U međusobnim susretima, „tobdžije“ su uspješnije. Izgubili su svega jednom u poslednjih osam utakmica protiv gradskog rivala i to ove sezone.

Meridian kladionica kaže da je Čelsi favorit i pobjedu „plavaca“ plaća kvotom 2.50, a trijumf Arsenala sa 3.10. Kvota za remi je 3.35.

Što se golova tiče, za vas koji očekujete tvrdu utakmicu, „od nula do dva“, očekujte i kvotu 1.91. Za one koji misle da će biti tri i više gola, Meridian kaže – 1.90.

Kao što ste i navikli, Meridian specijali neizostavni su i najzanimljiviji dio ponude.

Tako je i kada je utakmica Čelsi – Arsenal u pitanju.

Ako ste mišljenja da će prvi korner na utakmici u Bakuu biti do drugog minuta, možete to odigrati po kvoti 10, a ako vjerujete da će prvi žuti karton pasti baš u tom periodu – kvota je 12!

Od Edena Azara očekuje se da bude najopasniji po protivnika, a ukoliko vam se „javlja“ da će postići gol i asistirati nekom od saigrača, Meridian vas časti kvotom 10!

S druge strane, kao i uvek nezgodan je Aleksandar Lakazet, za čiji isti učinak, gol + asistencija, dobijate kvotu 15!

Po gol Čelsija prijetnja će biti i Pjer-Emerik Obamejang, pa ako on postigne pogodak glavom, a ta igra se nađe na vašem tiketu, kvota je sedam!

Ko će biti uspješniji, Obamejang ili Azar?

Nema problema, Meridian specijal vam nudi i tu opciju!

Ako Obamejang postigne prvi gol u finalu, to možete da naplatite kvotom 2.60. Ukoliko to učini Azar, kvota je 3.15!

Trijumf Čelsija uz primljen gol (1&GG), ali i Azara kao strelca, nosi kvotu od čak 20!

Pobjedu Arsenala uz pogodak Obamejanga i tri i više gola na celoj utakmici, Meridian plaća kvotom 12!

Ulog za pobjedu „tobdžija“ takođe je veliki, a zove se – Liga šampiona. Čelsi je tu brigu prebrinuo trećim mjestom u Premijer ligi.

Vežite se, zagrijevanje za „sveengleska“ finala Starog kontinenta je počelo!