FK ADRIA: Demantujemo navode odbornika DF-a

0

Saop[tenje FK Adria prenosimo u cjelini:

Naš klub demantuje pisanje Sport klubamne i navode odbornilka DF-a u Zeti Aleksandra Markovića.

Iole obaviještenom čovjeku koji prati fudbal u Crnoj Gori poznata je činjenica da je FK Adria crnogorsko japanski klub,koji nije povezan ni sa jednom političkom partijom.Takođe naš klub nije osnovao nijedan član nijedne partije pa ni DPSa.Osnivači kluba su Stevović Predrag,dugogodišnji trener koji je radio u Japanu i Osako Takafumu,japanski trener,koji dugo godina živi u Crnoj Gori,sa svojim porodicama.

Kao dokaz objavljujemo Rješenje o upisu u Registar Sportskih Organizacija gdje se jasno vidi ko su osnivači kluba.

Poznat je javni stav u medijima predsjednika kluba Stevović Predraga koji u kontinuitetu iznosi kritike na uticaj DPS-a na fudbal u Crnoj Gori i koji aktivno učestvuje u fudbalskim promjenama koje su neophodne u Fudbalskom Savezu Crne Gore.Takođe stav našeg kluba je da neće podržati neke ljude koji su su djelima i namjerama gori od sadašnjeg rukovodstva Fudbalskog Saveza Crne Gore a koji se pojavljuju kao “borci za promjene”.

Naš klub se većinom finasira iz Japana,najveći je most saradnje Crne Gore i Japana.Naš klub svake godine organizuje dolazak i boravak velikog broja japanskih igrača svih uzrasta u Crnoj Gori.Za te aktivnosti naš predsjednik kluba je nagrađen od japanske ambasade i države Japan.

Klub ima četiri selekcije, reprezentativce u mlađim selekcijama i naravno članove iz Zete.

Ugovorom o zajedničkom korišćenju terena,koji takođe objavljujemo,je definisano kako se koristi teren sa pravom i obavezama.Našom inicijativom je utvrđeno da taj teren nije ni bio definisan kao fudbalski teren već kao livada i kasnijom procedurom je definisan kao fudbalski teren. Našom investicijom su se stekli uslovi da se prvi put može trenirati pod reflektorima u noćnom terminu na terenu u Ljajkovićima.

Sve ove činjenice su poznate odborniku DF Aleksandru Markoviću jer je ovaj ugovor o zajedničkom korišćenju prezentovan opštini i dostavljen je odgovor našeg kluba na poslaničko pitanje.

Zašto gospodin objavljuje neistine kao i zašto Sport klubmne objavljuje ovakve navode imaće priliku da objasne pred institucijama koje su zadužene za to.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here