FK Budućnost: Ponosni smo na naše reprezentativce

0
FOTO: FSCG.ME

Lijepa nedjelja je iza Budućnosti!

Reprezentativne aktivnosti su u prvom planu, a na adresu ovog kluba je stiglo čak 26 poziva za razne selekcije Crne Gore – od pionirske, preko kadetske i omladinske do mlade i A.

Na to smo izuzetno ponosni, a ujedno to je i dokaz da u našem klubu treneri rade sjajan posao, stoji u saopštenju FK Budućnost.

Pioniri Stefan NenezićBodin TomaševićLazar MarašStefan ĐukanovićMarko PerovićVasilije Adžić i Andrej Camaj su na kampu u Kolašinu, kadeti Filip DomazetovićĐorđe PešukićDamjan DakićRisto PejovićLuka ŽivkovićAleksa ĆetkovićBalša BarovićViktor ĐukanovićVladimir Perišić i Mitar Globarević su igrali dva meča protiv Bosne i Hercegovine, omladinci Petar VukovićBogdan Obradović i Jovan Dašić se spremaju za utakmice sa BiH, Vasilije Terzić i Bogdan Milić su u mladoj selekciji, a Miloš DragojevićMiloš Raičković i Igor Ivanović su još sa A reprezentacijom, sa kojom je bio i Vladan Adžić.

Veliki broj reprezentativaca u mlađim kategorijama je velika stvar za omladinsku školu. To je dokaz da radimo kvalitetno, ali nam daje nam i podstrek za dalje“, rekao je koordinator omladinske škole Budućnosti Nikola Vukčević.

 

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here